Antikolt bútorok

Antikolt bútorok művészi elkészí­tése a minő‘ség jegyében. Antik bútorok művészi restaurálása, új bútorok antikolása.

művészi bútorfelújítás

bútorok antikolása

antik bútorok felújítása művészi kivitelben

Magamról

ÖnarcképHajnal Edit vagyok, antik bútorok felújítása, valamint bútorok antikolása a fő szakterületem, ezek művészi kivitelezését végzem.

Pályafutásom 1991-ben indult, porcelánfestőként dolgoztam a világhírű hollóházi porcelángyárban. Már akkor éreztem, hogy melegebb, jobban szerethető anyagokkal szeretnék dolgozni, vonzott a fabútorokban rejlő végtelen lehetőség.

Első próbálkozásom egy szekrény megfestése volt, ami annyira megtetszett amerikai barátaimnak, hogy megismertettek egy pályázatokat kiíró alapítvánnyal, ahol egyéves ösztöndíjat nyertem, valamint saját műhelyt alakíthattam ki. Az egy év alatt kidolgoztam saját technológiámat, melynek révén bármilyen fabútornak régies hatást kölcsönzök.

Először egy bútorüzlet tulajdonosa közvetítette munkáimat saját boltján keresztül, majd egyre többen szerettek volna hasonló stílust látni otthonukban, így a megrendelések száma egyre növekedett.

Az antik bútorok restaurálása során férjemmel közösen dolgozunk, aki kárpitosmester és asztalos. Ő segít alkotóelemeire szedni a bútorokat, pótolni a hiányzó elemeket, elvégzi az asztalos munkákat, segít a csiszolásban.

Szívemhez legközelebb a Provence-i stílus áll, melyben a törtfehér és a világos színek a dominánsak. Saját otthonomat is eszerint rendeztem be.

Bármilyen más színben is szívesen átfestem a meglévő bútorokat, mindenkinek ízlése szerint. A bútorokat kérésre, az elképzelések szerint beszerzem, de hozott berendezési tárgyakkal is dolgozom.

Ön hozza az elképzelést, a többit elvégzem én. Referenciáim ötletadók is lehetnek, érdemes megtekinteni.

english pagegerman pageItalien page

konyhabútorok festése kézzel

gyönyörűen felújított antik bútorok

kézzel festett egyedi bútorok