Antikolt bútorok

Antikolt bútorok művészi elkészí­tése a minő‘ség jegyében. Antik bútorok művészi restaurálása, új bútorok antikolása.

művészi bútorfelújítás

bútorok antikolása

antik bútorok felújítása művészi kivitelben

Kézzel festett konyhabútor

A konyha is különlegessé, exkluzívvá tehető a megfelelő konyhabútorral. Pontosan ez az oka annak, hogy a rusztikus konyhabútor napjainkban egyre nagyobb teret hódít.

A konyha légköre nyilvánvalóan nem tehető teljesen régies hangulatúvá, még akkor sem, ha megvannak a módszerek a modern berendezések „elleplezésére”. Ennek ellenére olyan érdekes hangulatot kölcsönözhetünk a konyhának rusztikus konyhabútor révén, amit kár lenne figyelmen kívül hagyni.

Mikor érdemes rusztikus konyhabútor beépítése mellett dönteni?

Először is érdemes tudni, hogy a valódi rusztikus konyhabútor az egyszerű vidéki stílust képviseli, tekintet nélkül arra, hogy valóban régi bútorról van-e szó, vagy mesterségesen kerül kialakításra ez a stílus.

Ebből adódóan csak akkor van értelme rusztikus konyhabútor beépítésének, ha nem üt el élesen a lakás többi helyiségének stílusától. Amennyiben a nappali minimál vagy modern stílus szerint van kialakítva, akkor a régies hangulatot árasztó konyha disszonáns érzést fog kelteni.

Mint minden esetben, itt is a harmónia megteremtése a cél. A következő esetekben javasolt rusztikus konyhabútor készíttetése:

  • Amikor a lakás többi helyiségében is hasonló stílust alakítottak ki.
  • Felújításkor, ha a konyhabútort ki kell cserélni, és elegánsan egyszerű, régies stílust szeretnénk megteremteni.
  • Ha a régi konyhabútor már megkopott, de még használható, valamint a formái engedik, akkor érdemes antikolással, kézzel festéssel megfelelően felújítani.
  • Amikor antik konyhabútorhoz jutunk, akár örökségből marad vissza, akár egy jó vétel révén teszünk szert rá, akkor a felújítás a legjobb döntés.

A felsorolás alapján is látható, hogy a rusztikus konyhabútor nagyon sok lehetőséget kínál fel. Lehet szó antik bútor felújításáról, új bútor antikolásáról, kézzel festett konyhabútorok létrehozásáról. Akár újonnan vásárolt bútorok is egyedivé varázsolhatók, antikolás és kézzel festés révén gyönyörű rusztikus konyhabútor készíthető.

Rusztikus konyhabútor tekintetében a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Tekintse meg referenciáinkat, és saját elképzelései alapján az Ön konyháját is „újjá-régivé” varázsoljuk.

english pagegerman pageItalien page

konyhabútorok festése kézzel

gyönyörűen felújított antik bútorok

kézzel festett egyedi bútorok