Antikolt bútorok

Antikolt bútorok művészi elkészí­tése a minő‘ség jegyében. Antik bútorok művészi restaurálása, új bútorok antikolása.

művészi bútorfelújítás

bútorok antikolása

antik bútorok felújítása művészi kivitelben

Fehér bútorok

Amikor fehér bútor kerül szóba, legtöbb ember modern, hófehér berendezést képzel maga elé, holott ezek a berendezési tárgyak a legtöbb esetben nem alkalmasak a Provence-i stílus megteremtéséhez.

A francia vidék hangulatát idéző környezethez olyan fehér bútor szükséges, mely vagy régi és prímán felújítható, vagy olyan formavilággal rendelkezik, hogy antikolás után régies hatást kelt a helyiségben.

A lakberendezésnek ez egy olyan iránya, ahol különösen kedvelt a fehér, törtfehér vagy bármilyen más világos szín. Ennek ellenére nem csak fehér bútor alkalmas az ilyen környezet kialakítására. A szekrényeket, más berendezési tárgyakat kézzel festjük igény szerinti színre, így bármilyen színösszeállításból antik hatású fehér bútor nyerhető.

Antik és antikolt közötti különbség

Sokan még ma sem igazán értik, mi a különbség az antik és az antikolt bútor között, ebből adódóan nincsenek is tisztában az ebben rejlő lehetőségekkel.

Nagyon sok ember szeretne régies környezetet létrehozni otthonában, mert tetszetősnek találja a hagyományos stílust, ám nincs anyagi lehetősége antik bútorok megvásárlására. Az antikolás egy olyan technológia, aminek révén a vadonatúj berendezési tárgy is ódon hatásúvá varázsolható. Különösen nagy lehetőséget foglal magában az antikolt fehér bútor, mely gyönyörű és hiteles hatást képes elérni bármelyik helyiségben.

Azzal is kevesen vannak tisztában, hogy nemcsak fehér bútor alkalmas arra, hogy világos, majdnem fehér antik hatású berendezést hozzunk létre.

Fürdőszoba és konyha

Az antik hatású fehér bútor különösen kedvező lehetőség fürdőszoba berendezéséhez vagy konyhához. Igazi vidéki hangulat hozható létre általa.

Ezek a helyiségek szinte megkövetelik a világos színek használatát, kimondottan jó lehetőséget nyújtanak a francia vidéki stílus kialakításához.

Amennyiben megtaláljuk a módját, hogy a modern berendezéseket elleplezzük (mosógép, mosogatógép, modern tűzhely), akkor elmondhatjuk, hogy valódi Provence stílust sikerült létrehoznunk otthonunkban.

A fotókon többek között antikolt fehér bútor típusok is láthatók különböző környezetben. Ezek az Ön fantáziájának is lendületet adhatnak a lehetőségek kiaknázásához.

Fehér étkező:

Régi:              -              Új:

english pagegerman pageItalien page

konyhabútorok festése kézzel

gyönyörűen felújított antik bútorok

kézzel festett egyedi bútorok