Antikolt bútorok

Antikolt bútorok művészi elkészí­tése a minő‘ség jegyében. Antik bútorok művészi restaurálása, új bútorok antikolása.

művészi bútorfelújítás

bútorok antikolása

antik bútorok felújítása művészi kivitelben

Asztalos munkák

Egyedi elképzelések létrehozásához nem mindig elegendő a szaküzletek kínálata, olykor asztalos szakértelme szükséges a megvalósításhoz.

Ebben segítünk ügyfeleinknek, hogy a harmónia és a praktikusság kiegyensúlyozott legyen otthonában.

Műhelyünkben nemcsak bútorokat készítünk, hanem számos kiegészítőt, illetve belsőépítészeti elemet is. Ilyenek lehetnek például a lépcsők, ablakok, beltéri ajtók, lambériák, valamint minden olyan fából készítendő kiegészítő, mely szükséges a teljességhez.

Mikor szükséges asztalos szakértelme a bútorokhoz?

Általában két eset szokott előfordulni, amikor asztalos munkára van szükség bútorral kapcsolatban.

Az egyik eset, amikor helyhiány vagy egyéb ok miatt méretre készített bútorra van szükség, a másik eset, amikor az elképzelés szerinti egyedi bútort nem lehet szaküzletből beszerezni.

A méretre készített bútorok általában a konyha vagy a fürdőszoba kialakításakor felmerülő igények. A másik eset kicsit bonyolultabb, mert ekkor Önnek a lehető legpontosabb leírást kell adnia elképzeléseiről. Ám ezzel kapcsolatban sem szoktunk problémákba ütközni, asztalos műhelyünkben már igen sok egyedi bútort „keltettünk életre”, amelyek előzőleg a leendő tulajdonosnak csak a gondolataiban léteztek.

Asztalos által készített kiegészítők

Amikor kiegészítők kerülnek szóba, a legtöbb ember kizárólag a dísztárgyakra gondol, például képkeretre, tükörre és más ehhez hasonló kiegészítőkre. Holott ez ennél sokkal többet foglal magában.

Számításba kell vennünk azokat a kiegészítőket is, melyek az „ingatlan részei”, például a nyílászárók, különböző faburkolatok és más fix helyet elfoglaló kiegészítők.

Különösen akkor fontos ezekre figyelmet szentelni, ha antik vagy antikolt bútorokkal kívánunk berendezni egy helyiséget, illetve az otthont. Ezeknek a kiegészítőknek a figyelmen kívül hagyása rendkívül disszonáns hatást fog kelteni.

Asztalos műhelyünk speciális igények esetén is az Ön rendelkezésére áll. Tekintse meg asztalos munkáink referenciafotóit.

english pagegerman pageItalien page

konyhabútorok festése kézzel

gyönyörűen felújított antik bútorok

kézzel festett egyedi bútorok