Antikolt bútorok

Antikolt bútorok művészi elkészí­tése a minő‘ség jegyében. Antik bútorok művészi restaurálása, új bútorok antikolása.

művészi bútorfelújítás

bútorok antikolása

antik bútorok felújítása művészi kivitelben

Antik bútorok

Az antik bútorok ugyanúgy soha nem mennek ki a divatból, mint ahogy a hagyománytisztelet és a múlt felidézése sem.

Időről időre visszanyúlunk a múltba, szeretjük azt felidézni, a régi tárgyak pedig segítenek állandósítani ezt a hangulatot.

Az antik bútorok, amellett, hogy komoly értéket képviselnek, olyan semmi mással össze nem hasonlítható miliőt teremtenek körülöttünk, amilyenre a modern berendezési tárgyak nem képesek.

Antik bútorok helyreállítása

Egy régi berendezési tárgy olykor felújítást igényel annak érdekében, hogy megtartsa értékét, kellemes látványt nyújtson és jól használható legyen.

Ebből látható, hogy egy helyreállítási folyamat több okból is szükséges. Ez szakértelmet és jártasságot igényel annak érdekében, hogy ezek a régiségek ne szenvedjenek kárt, megtartsák értéküket.

Az antik bútorok nem csak anyagi megfontolásból igénylik a felújítást. Olykor egy-egy berendezési tárgy, mely örökségből maradt ránk, olyan érzelmi értéket képvisel, melynek eszmei értéke jóval meghaladja annak anyagi értékét.

Felújítás során mindig nagyon körültekintően járunk el, a lehető legkevesebb változtatásnak tesszük ki a felújítandó tárgyakat. Ehhez olyan jártasságra van szükség, amilyenre egy általános bútorasztalos nem képes.

Antik bútorok helyettesítése

Napjainkban az antikolás egyre jobban elterjedt módja a régies hangulat megteremtésének. Ennek számos oka van.

Nagyon sok család szeretne hagyományőrző környezetet teremteni otthonában, ám az antik bútorok megvásárlásához szükséges anyagi fedezettel nem rendelkeznek. Ilyen esetben nagyon jó megoldás az új bútorok antikolása, ami művészi módon végezve ugyanolyan hangulatot képes teremteni, mint az eredeti antik bútorok.

Antikolásra alkalmasak mindazok a bútorok, melyek mellőzik a modern vonalvezetést, valamint alapanyaguk lehetővé teszi a csiszolást és festést. Ehhez akár az Ikeában kapható berendezési tárgyak is alkalmasak lehetnek. Több hasonló lakberendezésben vettünk már részt.

Az Ön otthona is idézheti a régi korok hangulatát, válasszon Ön is egy szívéhez közel álló stílust!

 

english pagegerman pageItalien page

konyhabútorok festése kézzel

gyönyörűen felújított antik bútorok

kézzel festett egyedi bútorok